Camping Cabaliros*** Cauterets

Stéphanie, Frédéric & hun kinderen ontvangen u graag in het prachtig gelegen Cauterets op een van hun honderd grote kampeerplaatsen met gazon of in een van de vier te huren stacaravans voor een rustgevend of sportief verblijf.

Rustgevend verblijf ?

Camping Cabaliros ligt afgelegen in het meest indrukwekkende dal van de Pyreneeën, dicht bij het nationale park. Hiermee bent u verzekerd van een rustig en comfortabel verblijf.

Sportliefhebber ?

Het dal van Cauterets is een ideale plek voor allerlei soorten van vrijetijdsbesteding zoals het maken van bergwandelingen, bergbeklimmingen, vissen, raften, roeien, kanoën en kajakken.

Uitstapjes maken ?

U bevindt zich dicht bij het nationale park van de Pyreneeën waar u de beschermde flora en fauna, het Gaube-dal, het Vignemale-massief en de bergmeren in het dal van Marcadau, Fruitière en Ilhéou kunt ontdekken. Jean en Chantal kennen de bergen en hun omgeving zeer goed en adviseren u graag voordat u een uitstapje maakt.

U kan bij het onthaal terecht van 9.00 uur tot 21.00 uur. De beheerders zijn heel de zomer ter plaatse om u te verwelkomen en aan al vragen te beantwoorden. Men spreekt Engels.

    Home
- In the area - Campsite - Mobile homes - Information - How to get there - Links - Site map
Creation and Web-hosting Web-Passion - Crédit photos : Lautier Bernard - Tous droits réservés